Пухкі щічки і смішна зачіска: в Мережі показали, як виглядає Тіна Кароль поза сценою і камерами

У Мережі з'явилося фото Тіни Кароль з повсякденного життя. Поза сценою і камерами співачка виглядає інакше.

Публіка звикла бачити Тіну Кароль у всій красі: у дорогому, дизайнерському одязі, з красивою укладкою і яскравим макіяжем. Однак, коли вимикаються камери, артиста змиває макіяж, пов’язує волосся в недбалий пучок і стає звичайною жінкою.

Нещодавно в Мережі з’явилося фото, де Тіна зображена в повсякденному вигляді. Артистку сфотографували в салоні автомобіля. Тіна з недбалим пучком на голові і квіткою в роті позувала на камеру, піднявши сонцезахисні окуляри.

Т
Тіна Кароль в звичайному житті

У такому вигляді Тіна виглядає зовсім не тією залізною леді, що на сцені, а милою і грайливою дівчиною.

До слова, Тіна Кароль тричі отримувала звання найкрасивішої жінки України за версією журналу VIVA. Багато хто вважає артистку еталоном жіночності і краси.

Тіна Кароль дивує дуже жіночними і нереально красивими сукнями
Тіна Кароль дивує дуже жіночними і нереально красивими образами

Втім, щоб так виглядати Тіна докладає багато зусиль і праці. Артистка ніколи не приховувала, що схильна до повноти. Щоб не набрати зайві кілограми, Тіна дотримується суворої дієти і не дозволяє собі навіть маленький шматочок торта на власний день народження. Крім того співачка регулярно займається спортом. У Кароль є навіть власний спортзал в будинку.

Більше про творчого та особистого життя Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.