Перефарбувалася в рожевий: співачка Оля Полякова вирішила скопіювати свою малолітню дочку

Телезірка і поп-діва Оля Полякова любить дивувати несподіваними перевтіленнями. Вона не боїться зіпсувати свій образ і сміливо експериментує із зовнішністю.

У своєму Інстаграм-профілі артистка показала Селфі крупним планом. Видно, що у неї рівне і підтягнуте обличчя. З огляду на те, що фотографія опублікована з фільтром від Інстаграм, складно зрозуміти рівномірний колір обличчя, однак вона виглядає лише злегка втомленою. Судячи з фотографії особи крупним планом, у Полякової немає зморшок або якихось вікових змін. В принципі, і відчуває суперблондинка себе молодий і бадьорою.

Тому під кінець літа зважилася на такий експеримент, на який зазвичай вирішуються дівчатка-підлітки типу її дочки – перефарбувала волосся в яскравий колір. Оскільки Оля – блондинка, їй дуже до лиця рожевий колір. Ось знаменитість і вирішила покрити волосся тоніком. Вона показала як виглядає з новим кольором. Шанувальників таке перевтілення практично не здивувало, адже “королева ночі ” часто робить стрижки та інші маніпуляції, щоб потрапити в об’єктиви фотокамер і папараці.

“Влітаємо в # маска! Ви готові до нових образів? “,

– написала Полякова в описі.

Відзначимо, співачка буде зоряним детективом гіпер шоу “Маска ” на телеканалі Україна. Це вже другий сезон проекту, і його творці вирішили не міняти суддівський склад. Хоча шанувальники це рішення частково розкритикували, адже їм хотілося б бачити в улюбленому проекті нові особи.

Проте, за участю Полякової в цьому шоу були скандали, жарти і цікаві моменти, тому її появи у другому сезоні “Маски ” дуже вже чекають.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.