Юлія Висоцька з букетом часнику позувала для фото

Телеведуча Юлія Висоцька вирішила піти наперекір моді. Зазвичай в соціальні мережі викладають букети квітів, а вона показала вкрай незвичайний букет.

Зірка кулінарних телепроектів зібрала свій букет з часнику з позувала з ним для фотографії.

“Переможемо всіх чортів! Часник є? “, – написала кулінарний блогер в описі до знімків.

На фото дружина Андрія Кончаловського позує в смугастій світлої блузці-футболці і світлих джинсових шортах. Від сонця телезірка одягнула рожеву панамку і сонцезахисні окуляри.

Відзначимо, 48-річна актриса і телеведуча Юлія Висоцька поділилася з шанувальниками на Youtube рецептами смачних страв зі сливами.

Одне з них – шарлотка з сливами і малиною. Це крайній рецепт, який для своїх багатотисячних шанувальників склала зірка вітчизняної кулінарії.

Так, щоб приготувати тісто для пирога, знадобляться наступні інгредієнти: 125 г борошна, 125 г вершкового масла, 3 курячих яйця, 100 г цукру, 15 г ванільного цукру, 1 чайна ложка розпушувача з ваніллю і половина чайної ложки солі.

Цукор, ваніль і розм’якшене вершкове масло потрібно змішати і збити.

Потім в окрему ємність викласти борошно, додати до неї половину чайної ложки солі, перемішати. До вийшла раніше масі з борошна та олії додати по одному яйцю, потім покласти ложку борошна і ще 1 яйце, після чого всипати решту борошна і перемішати. Тісто потрібно викласти в форму.

Далі необхідно підготувати начинку – сливи і малину. «Таке поєднання дійсно дуже смачно. Слива дає кисло-солодку “історію ” і сік, а малина – приголомшливий аромат », – зазначила Юлія Висоцька.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.