Ані Лорак в джинсах і шкіряній куртці відвела доньку до школи: Мурата поруч немає

Єдина дочка Ані Лорак Софія в цьому році пішла в 4-й клас.

1 вересня Інстаграм-блоги зірок наповнилися фотографіями дітей-школярів. Відома співачка Ані Лорак не стала винятком.

Так, артистка оприлюднила серію знімків, де вона разом з Сонею позує в класі. 10-річна Софія була одягнена в шкільну форму, яка складається з картатої спідниці, білої блузи і синього піджака. А ось сама Ані Лорак одяглася не так святково. Співачка вибрала темні облягаючі штани і шкіряну куртку. Доповнила свій образ співачка сонцезахисними окулярами, які вона не зняла навіть в класі.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

“З 1 вересня! З Днем знань! Нехай всі наші дітки будуть здоровими, успішними і щасливими! “, – підписала знімки Ані Лорак.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Софія дуже сильно подорослішала.

“Яка вже доросла. Гарного навчального року “,” Доця росте, а мамуля молодіє “,” Дві красуні “,” Пам’ятаю, як Ви Соню в перший клас проводжали недавно)) як швидко час летить. Щастя вам! “,” Красуні. Успіхів Сонечке в новому навчальному році “, – пишуть коментатори.

До слова, Соня отримує освіту в Павлівській гімназії, яка знаходиться в Підмосков’ї. Цей навчальний заклад вважається елітним. Рік навчання там коштує 40 тис. Доларів. У навчальному закладі роблять акцент на вивченні економіки і іноземних мов.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.