Катя Осадча після пологів розлютила публіку “накачаними” губами: “Все обличчя в ботоксі”

Користувачі Мережі помітили, що зовнішність телеведучої Каті Осадчої трохи змінилася.

Катя Осадча – відома українська телеведуча, незмінна ведуча програми “Світське життя”, а від недавнього часу вона ще й мама трьох синів.

Осадча з тих знаменитостей, які не соромляться показати себе без макіяжу, зачіски і в домашньому одязі. Подібні знімки часто з’являються в її Інстаграм-блозі.

Катя Осадча без макіяжу
Катя Осадча без макіяжу

Однак недавно користувачі Мережі запідозрили, що Катя Осадча після народження третього сина зважилася на збільшення губ.

Так, на офіційній сторінці програми “Світське життя” в Інстаграм з’явилося відео, де Катя Осадча рекламує онлайн-школу. Телеведуча говорила у властивій їй манері і це не дуже сподобалося фоловерам.

Користувачі Мережі зазначив, що нібито Каті важко говорити, через “перекачані губи”.

“Що з губами?”, “Ого, губи! Ну навіщо? “,” Скажіть будь ласка, а зручно розмовляти, коли все обличчя в ботоксі, і нерухоме? “,” Перекаченние губи заважають їй розмовляти, це дуже помітно і некрасиво “,” Як неприродно і некрасиво “,” Важко дивитися на міміку . Все обличчя напружене “, ” Навіщо ви накачали губи? Була така гарна, а тепер як все “, – пишуть коментатори.

Скріншот публікації Каті Осадчої
Скріншот публікації Каті Осадчої

Нагадаємо, 19 серпня Катя Осадча стала мамою втретє. Вона народила Горбунову вже другого хлопчика. Ім’я новонародженого малюка зіркові батьки поки тримають в секреті.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.