Катя Осадча після пологів розлютила публіку “накачаними” губами: “Все обличчя в ботоксі”

Користувачі Мережі помітили, що зовнішність телеведучої Каті Осадчої трохи змінилася.

Катя Осадча – відома українська телеведуча, незмінна ведуча програми “Світське життя”, а від недавнього часу вона ще й мама трьох синів.

Осадча з тих знаменитостей, які не соромляться показати себе без макіяжу, зачіски і в домашньому одязі. Подібні знімки часто з’являються в її Інстаграм-блозі.

Катя Осадча без макіяжу

Однак недавно користувачі Мережі запідозрили, що Катя Осадча після народження третього сина зважилася на збільшення губ.

Так, на офіційній сторінці програми “Світське життя” в Інстаграм з’явилося відео, де Катя Осадча рекламує онлайн-школу. Телеведуча говорила у властивій їй манері і це не дуже сподобалося фоловерам.

Користувачі Мережі зазначив, що нібито Каті важко говорити, через “перекачані губи”.

“Що з губами?”, “Ого, губи! Ну навіщо? “,” Скажіть будь ласка, а зручно розмовляти, коли все обличчя в ботоксі, і нерухоме? “,” Перекаченние губи заважають їй розмовляти, це дуже помітно і некрасиво “,” Як неприродно і некрасиво “,” Важко дивитися на міміку . Все обличчя напружене “, ” Навіщо ви накачали губи? Була така гарна, а тепер як все “, – пишуть коментатори.

Скріншот публікації Каті Осадчої

Нагадаємо, 19 серпня Катя Осадча стала мамою втретє. Вона народила Горбунову вже другого хлопчика. Ім’я новонародженого малюка зіркові батьки поки тримають в секреті.