“Зразкова сім’я “: Катя Осадча відвела в ліс трирічного сина від Горбунова

Поки тато працює в поті чола, мама з сином гуляють, відпочивають і насолоджуються останніми теплими осінніми днями.

Телеведуча Катерина Осадча показала, як вони з маленьким Ванею провели вихідні. Вони вирушили в ліс, і позували на тлі багряно-жовтого килима з листя. Фотографії в Інстаграм вийшли дуже теплими і атмосферними. Шанувальники відзначили, що не вистачає на цих фотографіях тільки глави сім’ї Юрія Горбунова.

“А тато на танцях сумує за вам “, – не втримався, і написав Юрій Горбунов, будучи на прямому ефірі “Танців з зірками “.

Відзначимо, зараз Катерина Осадча чомусь перестала зніматися. Шанувальники думають, що це через її другої вагітності, яку зірка так ретельно приховує від шанувальників.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча не хотіли анонсувати і першу вагітність, але були змушені, так як Катя знімалася в “Світського життя ” з уже помітним животиком.

До слова, звів цю зоряну пару саме канал 1 + 1, де вони разом працювали з 2005 року. Тоді випадково Юрій запросив Катерину як колегу випити кави після зйомок, і між ними виникли почуття.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.