Катя Осадча через два тижні після пологів вийшла у світ в облягаючій сукні-сітці: ідеальна фігура

Телеведуча Катя Осадча вражає публіку своєю стійкість і відданістю роботі.

Відома українська телеведуча Катя Осадча стала мамою втретє 19 серпня. Ведуча “Світського життя” трудилася всю вагітність і в декрет йти навіть не збиралася. За 2 дні до пологів телеведуча з величезним животом брала інтерв’ю у знаменитостей на “Вечорі прем’єр”, а вже через 5 днів після народження дитини Осадча з’явилася на зйомках програми “Світське життя”.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Варто відзначити, що вагітність абсолютно не вплинула на фізичну форму Каті. Після пологів телеведуча виглядає так, як раніше.

Нещодавно Осадча в своєму Інстаграм-блозі опублікувала свіже фото зі зйомок програми “Світське життя”.

На фото Катя позувала в короткій чорній сукні, зверху якого – сітка. Доповнила образ телеведуча босоніжками на шпильці і незвичайним капелюшком.

“Поки далеко до моєї ідеальної форми, але професійну форму тримати виходило краще. 5 вересня ми починаємо наш новий телевізійний сезон, ви давно запитували нас про зручний час виходу, ми вас почули і тепер ми будемо виходити щонеділі о 18:30. До зустрічі в ефірі “, – підписала знімок Катя Осадча.

Користувачі Мережі тут же засипали телеведучу компліментами в коментарях і відзначили, що вона зараз в прекрасній формі.

“Мамочка трьох дітей, дуже шикарна дівчина, приклад для всіх, форми ідеальні, клас”, “Катерина, захоплююся вами не тільки як провідної, а й як дружиною і мамою! Ви красуня у всіх сенсах цього слова “,” Відмінні форми, розкішну сукню і Ви Катюша, професіонал! “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.