Зірка Нового каналу Никитюк махнула ногами так, що мало не показала зайвого

Леся Іванівна Никитюк - зірка українського телебачення. Вона хоч і не дуже скандальна, але своїм епатажем все одно дивує.

У Никитюк дуже колоритна зовнішність. Перше, що кидається в очі – це високий зріст. Природно, в шкільні роки дівчинку за це цькували і обзивали, через що розвинулося багато комплексів. Але коли вона подорослішала, то зрозуміла – це її коронна фішка, яку потрібно любити і цінувати.

Також у Никитюк струнка фігура, що дозволяє їй без праці надягати навіть самі помітні і викликають вбрання.

Наприклад, в останній публікації телезірка позувала в білій сорочці, скороченому чорному класичному піджаку і коротких шкіряних шортах.

Леся Никитюк в коротких шортах
Леся Никитюк в коротких шортах
Леся Никитюк в коротких шортах
Леся Никитюк в коротких шортах

Цікаво, що навіть усвідомлюючи, які у Лесі короткі шорти, вона все ж дозволила собі сісти на “трон ” і задерти ноги так високо, що шанувальники побачили те, чого раніше телеведуча не показують публіці.

Деякі розцінили таку фотосесію народної улюблениці як вульгарну, а деякі побачили в її позах і вбранні жіночність і сучасність. Загалом, на смак і колір товаришів немає.

Ось що в коментарях до публікації Лесі Іванівни Никитюк пишуть шанувальники:

  • Королева
  • Красива королева на троні
  • Ну у вас і ноги звичайно довгі !!!

“Якщо ти опінію в такій самій ситуации як моя подруга, решила виховувати дитину сама, або Вже віховуєш, ділісь своєю історією и ставши # незлаМаті. Ті не одна така “, – написала телеведуча Нового каналу в описі під своїми фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.