Ласти замість ніг: Каменських, Нікітюк, Лобода та інші знаменитості, у яких величезний розмір ноги

Знаменитості з цієї добірки доводять, що не обов'язково бути маленькою і тендітною, як Попелюшка, щоб стати зіркою.

Цих знаменитих жінок багато хто вважає еталонами жіночої краси. Однак є ті, які і в цих красунь розгледіли ваду у вигляді великої стопи.

Світлана Лобода

Світлана Лобода регулярно публікує в своєму Інстаграм-блозі свіжі фото і отримує тисячі компліментів в коментарях. Однак під одним зі знімків артистку розкритикували за надто великі стопи.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Настя Каменських

Настю Каменських люблять засипати критикою в Мережі. Співачку регулярно звинувачують у надто сміливих фотографіях. Також не всім шанувальникам подобаються пишні форми співачки. Однак недавно Настю висміяли за величезні стопи. У коментарях її ноги назвали “ластами 45-го розміру”.

Настя Каменських
Настю Каменських висміяли за великий розмір ноги

Леся Никитюк

Леся Никитюк є улюбленицею публіки. Однак, одного разу шанувальники запримітили якийсь недолік Лесі – великі стопи. Втім, ведуча ніколи не вважала свій 41-й розмір проблемою.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Анастасія Волочкова

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова вже не раз “лякала” своїх шанувальників, показуючи покалічені балетом ноги. Коментатори називають її ноги “слоновими”. Анастасія має 41 розмір ноги, але судячи з її частим відвертим публікацій – балерину це не бентежить.

У балерини 41 розмір ноги
У Анастасії Волочкової 41 розмір ноги

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.