Пугачова розридалася на церемонії прощання з Борисом Красновим: Галкін підтримав дружину (Фото)

Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним з'явилася на церемонії прощання з художником Борисом Красновим.

Відомий режисер-постановник і художник Борис Краснов пішов з життя 7 вересня в віці 60-ти років. Відомо, що чоловік тривалий час хворів.

Борис Краснов був близьким другом Алли Пугачової. Вони багато років разом працювали. Борис був режисером-постановником “Різдвяних зустрічей” Примадонни. Коли його не стало, Пугачова написала в своєму Інстаграм-блозі теплі слова прощання.

“Прощай Друг мій дорогий. Талановитий, ексцентричний, завжди готовий створити щось божевільне і цікаве. Тебе не буде вистачати мені. “, – написала Пугачова.

9 вересня в Москві пройшла церемонія прощання з великим художником. Громадянська панахида почалася рівно о 12 годині дня. Однією з перших попрощатися з другом прийшла співачка Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним.

Журналісти зафіксували, як Алла Борисівна підійшла до труни трохи постояла, перехрестилася і пройшла в зал. Там вона сіла на стілець і, прикривши обличчя руками, розридалася. Максим Галкін стояв поруч з дружиною.

Пугачова на похоронах Краснова
Пугачова на похоронах Краснова

Нагадаємо, Борис Краснов хворів з 2011 року. Тоді чоловік переніс два інсульти і, незважаючи на невтішні прогнози лікарів, він вижив. Після цього художника-постановника частково паралізувало. На початку цього року Борис потрапив до лікарні з пневмонією, а в червні у неї трапився ще один інсульт. Не стало художника 7 вересня близько 1:30.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.