Як Неля Шовкопляс потрапила на телебачення? У пишній красуні з дипломом менеджера був впливовий помічник

Неля Шовкопляс стала однією з найулюбленіших провідний українців. Але ж успіху їй вдалося домогтися навіть без профільної освіти.

Вона яскрава, неординарна і неймовірно харизматична. Неля Шовкопляс стала улюбленицею публіки за дуже короткий термін. Почати ранок з її передачі – все одно, що зустрінеться з подругою за чашкою кави.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Як виявилося сама природа веде неймовірно приваблива для глядачів: зірка не закінчувала театрального і не вчилася 5 років на диктора, але все одно чарівність її дуже привабливо.

Народилася Неля в Харківській області. Вступила до університету там же. Артистка навіть і не думала працювати спочатку на телебаченні, адже їй доля дарувала дуже солідну кар’єрну сходинку. Дівчина навчалася за фахом “маркетолог-економіст “. Після отримання диплома працювала в косметологічної великої компанії.

Проте, Шовкопляс завжди відчувала себе не на своєму місці. Одного разу вона вирішила випробувати долю і піти в Вищу школу Media & Production.

Після навчання їй випала можливість взяти участь в популярному модельному проекті, де її і запримітили українці. Ну, а про успішний кастинг на шоу “Сніданок з 1 + 1 “, напевно, і не варто говорити, адже результат, як то кажуть, на лице.

Досягла успіху зірка і в особистому житті. Вона – мама двох чарівних хлопчиків: Матвія і Тимофія. Артистка НЕ нарікає, а старанно трудиться, щоб успішно поєднувати кар’єру на телебаченні і материнство.

Нині проводила дітей в школу. Каже, що дітлахи не звикли через карантин ходити туди щодня, але дуже скучили за друзями.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами та яблуками — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.