Наречена готова: Ксенія Мішина спантеличила несподіваною фотографією в фаті

Ксенія Мішина зараз офіційно не перебуває у відносинах. Хоча раніше вона зустрічалася з Олександром Еллерт, який переміг в шоу "Холостячка ".

Проте, влітку 2021 року пара оголосила – вони розлучилися. І це після того, як вони на 2021 рік спочатку весілля планували, а потім успішно перенесли її на 2022 рік. Хоч Ксенія і Саша “зіграли ” своє розставання дуже правдоподібно, публіка все одно відмовляється вірити в щирість даної ситуації.

Боляче підозріло виглядає картина з тим, що Ксюшу і Сашу бачили разом в аеропорту, коли ті летіли у відпустку. Парочка мило обіймалася і цілувалася. І це вже після новини про те, що закохані нібито більше не разом.

Головна героїня 1 сезону шоу “Холостячка ” Ксенія Мішина спантеличила образом нареченої

Телезірка і головна героїня серіалу “Клятва лікаря ” продемонструвала аутфіт в рожевій сукні та фаті. Однак, зірка не одружиться в реальному житті.

Свій неоднозначний знімок зоряна суддя проекту “Україна має талант ” Ксенія Мішина показала в соціальній мережі Інстаграм в розділі “Історії “. І цей знімок тут же спровокував безліч обговорень навколо особистого життя моделі і молодої мами.

“Наречена готова “, – коротко і хвилююче підписала знімок Ксенія.

Ксенія Мішина спантеличила несподіваною фотографією в фаті
Ксенія Мішина спантеличила несподіваною фотографією в фаті
Ксенія Мішина спантеличила несподіваною фотографією в фаті
Ксенія Мішина спантеличила несподіваною фотографією в фаті

Однак після обговорень уважні фоловери швидко з’ясували, що це лише сценічний образ Ксенії Мішиной. Тоді як інші припустили, що “Холостячка ” одружується на нібито екс-коханого Олександра Еллерт.

Після розставання ні Ксенія, ні Олександр що ніяк не коментували інформацію про те, що їх розлучення – це нібито піар хід. Досвідчені піарники вже припустили – це так зване затишшя перед бурею. Впевнені, ця парочка ще дасть про себе знати.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.