Вийшла на балкон і прикрилася ковдрою: Никитюк забула, навіщо потрібен одяг

Телезірка Леся Никитюк наслідує приклад Насті Каменських, і може з легкістю дозволити собі такі фотосесії, в яких забуває про одяг.

Телезірка може похвалитися ідеальними формами і модельною зовнішністю. Незважаючи на те, що в дитинстві та комплексувала, зараз порівнює себе з такою іменитої світовою зіркою як Кім Кардашьян і впевнена в своїй привабливості на 100%.

Леся Никитюк часто публікує в Мережу викликають фотографії. Зокрема, може вийти позувати на публіку і без одягу.

Наприклад, на останньому фото, опублікованому в соціальній мережі Інстаграм теледіва позує без одягу, однак всі причинні місця прикрила білосніжною ковдрою.

Видно, що до фотосесії Леся готувалася ретельно. У неї на обличчі нюдовий акуратний макіяж, з прикрас вона вибрала великі круглі сережки-кільця, а волосся випрямила і акуратно поклала.

“Нічого собі. Обожнюю “, “Дуже класне фото “, “Ви дуже красива, Леся! “, – пишуть шанувальники головної зірки Нового каналу в соціальних мережах.

Нагадаємо, Леся Іванівна Никитюк є зіркою нового каналу. Серед джерел її заробітку також і те, що вона веде приватні корпоративи, концерти та заходи. Крім того, у неї є свій блог, який, за словами Лесі, є її основним джерелом доходу.

Скільки саме заробляє Никитюк – невідомо. Однак судячи з кількості реклами в її Інста-профілі, замовлення у довгоногої зірки є, і їх дуже багато. А ще та часто їздить відпочивати, отже, на відпочинок у неї є гроші.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.