Старенька зі вставленими зубами: Алла Пугачова засвітила реальне лице на вечірці

Нещодавно у Алли Борисівни і Максима Галкіна було справжнє свято - вечірка на честь восьмиліття діточок.

До сих пір Примадонна публікує фотографії, які група професійних фотографів зробила на святкуванні. На одному з останніх знімків видно, що у Алли Борисівни вже трохи обвисла шкіра, а також є мішки під очима і нерівності в області вилиць. Швидше за все, це сліди від пластики, яку раніше дружина Галкіна робила з певною періодичністю.

Фанати відзначили, що у неї вже не такі густі волосся, як раніше. Навпаки, вони рідкісні і сухі, що говорить про те, що раніше зірка використовувала для їх укладання багато хімічних розчинів і сильно зіпсувала волосся.

Зараз Алла Борисівна намагається більш відповідально ставиться до того, чим вона харчується, і до засобів, які допомагають стежити за собою. Після сумного досвіду хірургічного втручання зірка повністю відмовилася від пластики і навіть ін’єкцій краси.

Зараз Алла привчає і себе, і дітей до натуральності і відповідального споживання. А секретом своєї зовнішності вважає виключно позитивні емоції, які отримує під час спілкування зі своїми восьмирічними двійнятами Єлизаветою і Гаррі.

До слова, святкування дня народження Гарика і Лізи відбулося 18 вересня в одному зі столичних клубів, який закрили на час проведення приватної вечірки. Скільки саме Алла Борисівна з молодим чоловіком віддали за свято для дітей – невідомо.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.