Втиснула п’ятий розмір в тісне шкіряне боді: шикарні форми Надії Мейхер вразили мережу

Співачка Надія Мейхер опублікувала гарячий знімок в соціальній мережі Instagram.

Для яскравою фотосесії телезірка і екс-учасниця колективу “Віа Гра ” вибрала поле. Вийшло дуже ефектно і яскраво, а також з легкою нотою осені. В описі до такої яскравої і привабливою фотографії зірка почала міркувати про важливі теми.

“Чи часто ми замислюємося про те, наскільки нам важливо чужу думку, похвала або осуд … Думаю часто! Чи хочемо ми подобається іншим ?! – наскільки ми готові змінитися аби подобається тим, іншим, кого знаємо, чи ніколи в житті не бачили. Де ця грань? Це залежить виключно від Нас самих; характер- досвід- цінності- пріятіе- любов “,

– написала Надія Мейхер.

Жінка продовжила міркувати про те, що вона неймовірно вдячна шанувальникам і близьким за її позитивне прийняття. Однак чиїсь образи або негативні коментарі її зовсім не чіпляють.

“Мені приємно, коли мене люблять, я вдячна за фит бек своїх діянь, але ці підтвердження зворотного зв’язку для мене важливі не як якась похвали, а то, що ці діяння принесли користь іншої сторони в малому або великому. Ось що мені важливо !

І тим більше не чіпає чиясь образа на світ … Життя потопаючого, особисте його справу. Я кохання! Я вільна! Я – Життя! Я – Натхнення! Бери стільки, скільки захочеш і зможеш … “,

– резюмувала екс-улюблениця продюсера Костянтина Меладзе.

Відзначимо, що в останній рік співачка Надія Мейхер намагається активно повернутися на велику сцену. Вона не відмовляється від участі в телевізійних проектах, їздить з гастролями, знімається у фільмах і серіалах українського виробництва.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.