Тіна Кароль в відкритій сукні засвітила складки жиру: зовсім не ідеальна

Відома українська співачка Тіна Кароль захопила Мережу новим образом, але уважні шанувальники помітили, що артистка трохи поправилася.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і затребуваних зірок українського шоу-бізнесу. Мільйони шанувальників вважають її еталоном краси і жіночності. Вона тричі отримувала звання “Найкрасивіша жінка України” за версією журналу VIVA. Це й не дивно, адже співачка володіє не тільки чудовою зовнішністю, але і вміє підібрати правильний наряд, який підкреслить її розкішні форми.

Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони женщи

Однак співачка не приховує той факт, що вона схильна до повноти. Тіна дотримується суворої дієти і зізнається, що не робить виняток навіть на свій день народження.

Однак недавно уважні шанувальники помітили, що Кароль трохи поправилася. Так, артистка в своєму Інстаграм-блозі оприлюднила свіжі знімки з нової фотосесії. У кадрі вона позувала в довгій спідниці і топі рожевого кольору. Волосся Тіни були красиво укладені, а на обличчі був природний макіяж.

У кадрі співачка позувала сидячи і злегка були помітні складочки на її животі. Незважаючи на це, користувачі Мережі засипали артистку компліментами в коментарях.

“Класно, милашка, прекрасний образ для любви !!!”, “Наша королева”, “Неймовірна”, “Інтриганка наша улюблена!”, “Неперевершена Дива”, “Тінааааааааааааа що ти робиш. Я втомилася падати від твоєї краси ” , – пишуть коментатори.