Катя Осадча зворушливо привітала старшого сина з 19-річчям і показала рідкісні спільні фото

28 вересня старший син Каті Осадчої Ілля святкує свій 19-й день народження.

Катя Осадча зворушливо привітала сина в своєму Інстаграм-блозі і показала рідкісні сімейні фотографії.

“Іллі сьогодні виповнюється 19. Перший раз святкуємо цей день тисячі кілометрів один від одного, але це не заважає зробити цей день святковим. Ілля, ти моя гордість і найбільша в світі любов! Нехай все заповітне втілиться, а все інше скажу особисто. На першому фото мені 19, а Іллі півроку, але це не означає, що мене пора робити бабусею “, – привітала сина Катя Осадча.

Що відомо про старшого сина Каті Осадчої?

Ілля народився в шлюбі Каті Осадчої з бізнесменом Олегом Поліщуком, який на 15 років старше телеведучої. Вони прожили разом всього 2 роки, після чого разлучились. Як зізналася в одному з інтерв’ю Осадча, головною причиною розлучення стала різниця у віці.

Весілля Осадчої з Поліщуком

Син телеведучої Ілля абсолютно не публічна людина. Він не веде соціальні мережі і рідко з’являється в Інстаграм-блозі зіркової мами.

Відомо, що середню освіту Ілля отримував в міжнародній школі Kyiv International School. Це одна з кращих приватних шкіл в країні. Рік навчання тут коштує від 18 тисяч доларів.

Цього року Ілля вступив до одного з найпрестижніших університетів Америки – університет Меріленда, де він вчиться на айтішника. Вартість навчання на бакалавраті для іноземних студентів стартує від 20 тисяч доларів за один рік.