Соковита мама і синок з бородою: нове фото Наташі Корольової з сином розсмішило мережу

Наташа Корольова виховує сина від Тарзана. Хлопчика звуть Архип, і чим старше він стає, тим більше прагне самореалізуватися і себе проявити.

У нього досить нетипова зовнішність. Шанувальники в коментарях пишуть, що найбільше він схожий на тата. Хоч хлопчик ще й не такий “качок “, але вже простежуються чіткі чоловічі риси обличчя і грубість форм.

Нещодавно Наташа Корольова показала фотосесію зі своїм сином. Там співачка одяглася в червоне боді і такий же піджак зверху. Наряд обтяг її апетитні форми досить пружно.

Фанати також відзначили, що перед публікацією фотографії над нею добре “потрудилися ” в фоторедакторі. На обличчі вікової артистки взагалі немає зморшок – воно рівне, пружне, однотонне, а місцями навіть перетягнуте. Також їй вирівняли колір обличчя і зробили артистку років на 20 молодше.

Син Наташі Корольової виглядає мужньо і по-дорослому. Він надів білу сорочку, краватку і чорний піджак. Фанати відзначили, що він відрощує бороду, і не всі говорять, що йому йде борода.

Ось що коментатори пишуть в описі під фотографією:

  • Наташа перефотошопіла себе до підліткового вигляду
  • На цього педіатра навіть дивитися якось не дуже
  • Так … пахне блакиттю
  • Більше схожий на дочку що стала хлопцем
  • Гарний хлопець, його природа не обділила, навіщо його зовнішність заляпував, думаю образ, що йому нав’язаний-не зовсім те, чого він гідний
  • Так кому вони нафіг потрібні. Виставили своє фото, і далі. Чого вони цим домагаються
  • Натаха вогонь, добра, щедра, розумна

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.