Никитюк кардинально змінила імідж: перефарбувала волосся в рожевий колір

Артистка Нового каналу Никитюк любить дивувати публіку своїми витівками. Але найбільше "сюрпризів " можна знайти у дівчини в Інстаграм.

Нещодавно вона виклала знімок, де позує з рожевими довгими злегка кучерявим пасмами. Такий новий образ улюбленої телеведучої сподобався далеко не всім.

Ось що пишуть в коментарях до публікації в Інстаграм-профілі Лесі Никитюк:

  • Кім, це ти ?? !!, – написала тенісистка Еліна Світоліна
  • Ніочінь, – пише користувач з ніком vaynanatasha_vasha

Нагадаємо, раніше Леся Никитюк повідомила, що їй в приватні повідомлення в Інстаграм написала зірка світового рівня Кім Кардашьян. Никитюк оцінила це як подія світового рівня, адже дуже любить цю знаменитість.

Однак повідомлення від неї не відкривала, пообіцяла, що зробить це на свій день народження.

Також додамо, що раніше Лесі Никитюк активно приписували роман з Сергієм Притулою. Дані чутки з’явилися на грунті того, що під час проекту “Хто зверху ” пара дуже тісно спілкувалася і навіть фліртувала. Однак деякі шанувальники впевнені, що це було не більше, ніж піар хід – залучити побільше глядачів до чергової темі любові, а потім запалити скандал і обговорення.

До слова, нещодавно Леся Никитюк літала відпочивати. Це не перший її відпочинок за цей рік, і, як упевнені шанувальники, не останній. На думку фоловерів в Інстаграм, Леді Ле літає за кордон, щоб познайомитися там з багатим і впливовим чоловіком, так як її серце зараз вільне.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.