Хто був першим чоловіком Олі Полякової: біографія Вадима Полякова

У подружжя двоє доньок. Маша народилася у 2005 році, а менша Аліса у 2011 р.

Деякі представники шоу-бізнесу люблять показувати в соціальних мережах своє особисте життя і своїх близьких. Однак не всі. Буває, що ні їхні прихильники та навіть ЗМІ не можуть нічого дізнатися про подружнє життя зірок.

Багато шанувальників Олі Полякової дуже цікавляться про її чоловіка Вадима. Однак Вадим не публічна людина і про нього мало, що відомо. Він намагається не афішувати свою діяльність і його практично не побачиш на спільних фотографіях з Олею Поляковою, за рідкісним винятком.

Ті рідкісні фото, які потрапляють в соціальні мережі дають уявлення про їхні стосунки. Також сама Оля Полякова, нечасто дає інтерв’ю про свого чоловіка.

Ті, рідкісні інтерв’ю про Вадима, які співачка дала, проливають світло на загадкового і не публічного бізнесмена Вадима, а також хобі, яке є в Олі Полякової.

Оля Полякова у 2004 році вийшла заміж за успішного бізнесмена Вадима. Її чоловік старший за співачку на 15 років. У січні 2021 року Оля Полякова відсвяткувала своє 37 річчя. А Вадиму – 52 роки.
Вадим менше Олі Полякової на 4 см. У співачки зріст – 180 см, у Вадима – 176 см.

Раніше Оля Полякова комплексувала, що у неї високий зріст, проте це пройшло. Тепер співачка навіть одягає взуття з високим каблуком і виходить у світ з чоловіком і анітрохи не комплексує при цьому.

Оля Полякова, чоловік Вадим та доньки

Вадим і Оля познайомилися, коли був день народження Вадима. Відзначав він його на кораблі та запросив туди красиву і талановиту співачку. Волею долі їй виявилася Оля Полякова. Вона йому сподобалася відразу. Потім вони підтримували дружні стосунки, які плавно переросли в романтичні.

У той час Вадим жив у цивільному шлюбі з іншою жінкою. Дітей у них не було. Незабаром Вадим пішов від неї до Ольги Полякової.

У подружжя двоє доньок. Маша народилася у 2005 році, а менша Аліса у 2011 р.
Вадим, є першим і єдиним чоловіком Олі Полякової. Як розповіла сама співачка, Вадим дуже дбайливо до неї ставиться і є її близьким другом. Про Вадима мало, що відомо. Раніше він забезпечував сім’ю, а зараз це робить Оля Полякова.

Живуть вони в дерев’яному будинку з присадибною ділянкою. Будинок збудований на фінансові кошти Вадима, а обстава куплена на гроші Олі Полякової. На ділянці є теплиця і там подружжя вирощують екологічно чисті овочі. Також Оля Полякова любить готувати сири з козячого молока – це її хобі. Цікаво, що чоловік і жінка отримують козяче молоко від власних кіз.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.