Настя Каменських з Потапом відпочивають в Дубаї – фото з відпустки

Співачка Настя Каменських зірвалася і поїхала у відпустку разом зі своїм чоловіком Потапом.

Пара вирішила відвідати теплі країни, тому вибрала Дубай. Потап ніколи не відмовляє в примхах своїй дружині, тому швидко купив їй квитки, новий купальник, капелюх, і відвіз відпочивати.

Популярна українська співачка Настя Каменських і її чоловік і репер Потап продовжують романтичну подорож

Нещодавно пара була в Мадриді, тепер полетіли в Дубай. Оскільки в багатьох областях України зараз “червона зона “, багато артистів скасували свої концерти і планують справи в нових карантинних умовах.

Потап і Настя теж відклали роботу на другий план і вирішили позасмагати під теплим сонцем.

“Режим відпустки включений “, – підписала новий знімок з відпустки Настя Каменських.

Каменських показала фото з Дубая
Каменських показала фото з Дубая

Каменських опублікувала фотографію в яскравому лимонному купальнику. У цьому купальному костюмі видно, що у Каменських немає ніякого “вагітного живота “, який ЗМІ обговорюють вже кілька місяців.

Співачка вразила своєю стрункістю, показала тонку талію, рівномірно засмаглу пружну шкіру, і вразила шикарною посмішкою. Поруч зі своїм чоловіком Потапом знаменитість неймовірно щаслива, тому розпливається в усмішці на кожному знімку.

Відзначимо, що відпустка Насті Каменських буде нетривалим. Адже вже у найближчу неділю дружина репера Потапа стане запрошеною спеціальної гостей проекту “Танці з зірками ” в прямому ефірі на телеканалі 1 + 1.