Нова дружина Мурата Налчаджиоглу показала вагітний живіт

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу афішував свою майбутнє одруження.

В якості своєї другої дружини він вибрав візажиста на ім’я Лілія, яка родом із Запоріжжя. Зараз дівчина живе і працює в Києві. У неї є дитина, але і Мурат теж за спиною має шлюб і одну дитину. Тому нічого не зупиняє закоханих на шляху до того, щоб організувати щасливий і міцний шлюб.

Цікаво відзначити, що Мурат і Лілія тільки рік тому відкрито заявили про те, що у них стосунки. Шанувальники дуже здивувалися – як так швидко пара вирішила одружитися.

Єдиним можливим аргументом на користь цього є ймовірна вагітність Лілії.

Нещодавно дівчина в своєму Інстаграм показала знімок, зроблений в дзеркало.

На фото видно, що у Лілії приємна зовнішність, струнка фігура, а ще дівчина дуже любить доглядати за собою, щоб ефектно виглядати.

Деякі фанати помітили, що Лілія може бути вагітна.

Ось що в коментарях ще пишуть шанувальники нової обраниці турка Мурата Налчаджиоглу:

  • Лілія як завжди красуня
  • Вогонь!
  • Цей лук абсолютна несмак

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Ані Лорак ніяк не відреагувала на те, що її екс-коханий зробив своїй новій дівчині пропозицію. Вона навіть не засмутилася і не показала своєї здивованості даною ситуацією.

У нашому спеціальному відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина ” ми розповіли хто вона – загадкова Лілія, яка підкорила серце гарячого турка. Підписуйтесь на наш канал і дивіться інші відео по темі!

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.