Ігор Кондратюк різко охарактеризував російських зірок: “Жували соплі…”

Як сказав Ігор Кондратюк, якщо ви хочете дізнатися у росіян як вони ставляться до України, то просто потрібно запитати їх про те, чий Крим?

В Україні триває війна, розв’язана проти нашої Батьківщини Росією. Гине мирне населення, у тому числі діти, старі та жінки. Обстрілюються та знищуються живі квартали у містах та селах.

Представники шоубізнесу гнівно реагують на війну і нагадують російським зіркам, як вони раніше обожнювали Путіна і говорили, що має добрі наміри.

Так нещодавно Ігор Кондратюк, який є українським продюсером та телеведучим, розкритикував російських зірок та нагадав їм як вони у 2014 році хвалили свого президента.

Ігор Кондратюк розкритикував зірок з Росії

Як сказав Ігор Кондратюк, якщо ви хочете дізнатися у росіян як вони ставляться до України, то просто потрібно запитати їх про те, чий Крим? І тоді все про них стане зрозумілим. Буде видно за кого вони та яку політику проповідують: агресора чи України. Таким чином, можна побачити наскільки російські зірки щиро.
Одночасно можна усвідомити, хто із зірок прозрів.
Є невелика частина російських представників шоубізнес, котрі не бояться говорити правду про загарбницьку війну Росії проти України. І їх стає дедалі більше.

Не слухайте та не дивіться пропаганду російських телеканалів і те, що вони пишуть та показують у соцмережах. Вірте лише українським офіційним засобам масової інформації.

Уважно аналізуйте все у соціальних мережах та порівнюйте з офіційною інформацією, ви можете побачити різницю. Тому будьте обережні та правильно оцінюйте ситуацію.

Все одно правда на нашому боці та перемога буде за нами!
Бережіть себе та своїх близьких.