48-річна Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу: дружина Медведчука сильно здала зовні через війну

Скандально відома українська телеведуча Оксана Марченко показала своє обличчя без макіяжу. Важко не помітити, що з початком війни її краса випарувалася.

Колись Оксану Марченко любили та поважали, фанати на неї рівнялися, а жінки намагалися її у всьому наслідувати, адже вона була взірцем жіночності, елегантності та краси. Ставлення до колишньої зірки каналу СТБ кардинально змінилося у лютому 2022-го, коли за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення на територію України вона втекла за кордон. І не в далекі краї, а додому до кума свого чоловіка – у росію.

Більше того, знаменитість встигла з’явитися у медіапросторі, давши прес-конференцію та вихваляючи “подвиги” Віктора Медведчука, який перебуває під арештом. Особливої уваги заслуговують звернення Оксани до правителів інших країн. Публіку здивував зовнішній вигляд Марченко – схоже, пластичні операції її зовсім не прикрасили, а лише викликали проблеми.

Оксана Марченко с мужем
48-річна Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу

Пластичні операції Оксани Марченко

Експерти у сфері краси вважають, що телеведучій зробили невдалу пластику повік, через що вона тепер спить з відкритими очима та лікує рогівку штучними сльозами. Саме тому Оксана змушена піднімати погляд догори, щоб змочити очне яблуко. Дуже це видно на відео.

Далекий від природної форми і ніс Марченко – кінчик піднятий, але відведений трохи лівіше за потрібне. Видалення грудок Біша створило ефект впалих щік і худого обличчя, а зайва кількість ботокса призвела до відсутності міміки.

Пластичні операції Оксани Марченко

І якщо раніше кошти на такі перетворення були для дружини Віктора Медведчука не проблемою, то тепер їй настав час прощатися з розкішшю, до якої вона звикла, адже майно пари після втечі з України заарештовано.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.