Боб-каре, піксі чи маллет? Як виглядали до та після стрижки Кравець, Кароль, Лорак та інші красуні (ФОТО)

Серед українських зірок є ті, хто з легкістю наважується на експерименти в іміджі, чи то чубчик, інший колір волосся, чи зовсім коротка стрижка – маллет, боб-каре, піксі.

Прийнято вважати, що одна з важливих ознак жіночності – довга коса, і багато відомих красунь дійсно носять довге волосся, проте не все і не завжди. 1 минута показує, хто окрім Тіни Кароль, Олени Кравець та дружини Олега Винника Таюне випробували на собі модні стрижки маллет, піксі та боб-каре.

Тіна Кароль обстригла волосся до піксі

Тіна по праву вважається однією з найкрасивіших жінок української сцени, якій пасує все – і завивка, і рівні локони, і навіть коротка стрижка піксі під хлопчика.

Тіна Кароль обстригла волосся до піксі

Таюне зробила стрижку, як у Олега Винника

Чи то дружина, чи то бек-вокалістка Олега Винника Таюне дотримується класичного стилю. Але був у її кар’єрі курйозний момент, коли нову зачіску Таїсії Сватко порівняли із шевелюрою повелителя вовчиць і виявилося справді схожим.

Таюне зробила стрижку, як у Олега Винника

Ані Лорак обрізала чубчик і зробила стрижку маллет

Скандально відома співачка Ані Лорак у певний період творчого піднесення носила модельну стрижку маллет – рокерські нотки та начіс на потилиці. Також за Кароліною було помічено каре з чубчиком.

Ані Лорак обрізала чубок і зробила стрижку маллет

Катерина Бужинська підстриглася під хлопчика

Фірмовий стиль Катерини Бужинської – довге біляве волосся. Але іноді співачка дає собі відпочити від такої шевелюри, яку, напевно, носити нелегко.

Катерина Бужинська підстриглася під хлопчика

Олена Кравець зробила модну стрижку боб-каре

Зірка шоу “Вечірній квартал” Олена Кравець часто експериментує із зачіскою, але фанати всі як один кажуть, що найбільше їй личить короткий боб з чубчиком.

Олена Кравець зробила модну стрижку боб-каре