Як виглядає єдиний син Миколи Баскова і чому він відмовився від прізвища батька: викреслений із життя

Микола Басков – затятий холостяк, у якого, як виявилося, є син. Спадкоємець відомого артиста відмовився від прізвища батька та давно не тримає з ним зв'язку.

До початку повномасштабної війни росії проти українського народу Микола Басков мав безліч зіркових друзів серед виконавців-українців та чимало шанувальників творчості в Україні. Проте, його позиція назавжди закрила цю сторінку його життя. Але, як виявилося, від нього відвернулися не лише українські товариші, а й рідний син. Щоправда, не через політичні розбіжності.

Який вигляд має єдиний син Миколи Баскова

У 2001 році Басков одружився зі Світланою Шпігель, яка є дочкою його колишнього продюсера. Після весілля у пари з’явилася дитина – син Броніслав. Коли хлопчик народився, подружжя вирішило дати йому подвійне прізвище, щоб нікого не обділити – Басков-Шпігель.

Микола Басков, Світлана Шпігель та їхній син Броніслав
Як виглядає єдиний син Миколи Баскова і чому він відмовився від прізвища зіркового батька

Лише 7 років Світлана та Микола протрималися разом. Як виявилося, рішення піти прийняла дружина Баскова. Все тому, що він приділяв мало часу сім’ї, пропадаючи на нескінченних концертах, але ж дитині потрібен батько. Виховання Броніслава повністю лягло на плечі матері, після розлучення артист із ним не бачиться.

За чутками, є дві версії – колишня дружина Баскова заборонила йому спілкуватися зі спадкоємцем і Микола сам ніколи особливо не прагнув виконання своїх батьківських обов’язків.

Світлана Шпігель та Басков
Який вигляд має єдиний син Миколи Баскова і чому він відмовився від прізвища зіркового батька

Броніслав уже не маленький, йому 16 років, а про рідство зі знаменитим артистом не говорить практично нічого, оскільки прізвище він змінив на материнське – Шпігель. Живе та навчається зіркова дитина в Ізраїлі, саме туди Світлана перебралася після розлучення з Басковим.

А чому “натуральний блондин” так більше і не одружився, дізнавайтесь у наступному відео:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.