Як виглядає нова наречена Мурата Налчаджиоглу: екс-чоловік Ані Лорак знайшов собі покращену копію співачки

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, відомий як колишній чоловік Ані Лорак, після розлучення зі співачкою знайшов щастя у нових стосунках і показав свою наречену.

Любовна історія Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу завершилася у 2019 році після 10 років шлюбу. На розлучення подала артистка, яка більше не могла заплющувати очі на зради чоловіка. Спільну доньку Кароліна залишила жити у себе в москві, тому турок був змушений розриватися між трьома країнами – Україною, де він живе та розвиває бізнес, рідною Туреччиною та росією.

Мурат Налчаджіоглу знову одружується
Як виглядає нова наречена Мурата Налчаджиоглу

Після подій 24 лютого 2022-го цей список зменшився – тепер Мурат ні ногою в росію, адже вона напала на його дім. А ось куди зникла Ані Лорак, залишається лише здогадуватись. Своїм мовчанням упродовж усієї війни вона ясно дала зрозуміти, який бік підтримує, проте концерти для російської публіки скасувала і зникла з поля зору.

Поки співачка вирішує свої проблеми, Налчаджиоглу щасливо проживає кожен день як останній разом із новим коханням – нареченою Лілією Реус.

Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

Лілія – 26-річна майстер макіяжу із Києва. У неї є дочка від попередніх стосунків, дівчинку звуть Олександра і вона трохи молодша за доньку Мурата Софії.

Суперниця Лорак активно веде особисту сторінку в Інстаграмі, де щоразу захоплює підписників своєю красою. При цьому її регулярно порівнюють із Кароліною – багатьом здається, що турок знайшов собі покращену копію колишньої дружини.

Колишній чоловік Ані Лорак показав свою наречену
Колишній чоловік Ані Лорак показав свою наречену

Важко сперечатися з тим, що зовнішній типаж Лілії та Ані справді схожий – обидві брюнетки з правильними рисами обличчя, пухкими губами та стрункою фігурою.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.