Які українські зірки змінили мікрофон на автомат та захищають Україну: Вакарчук, Серга, Суханов та інші

24 лютого 2022 року — дата, яка показала, хто з українських зірок чоловіків готовий змінити мікрофон на автомат і піти воювати за волю рідної країни.

З початком повномасштабної війни Росії проти України багато зірок українського шоу-бізнесу поповнили лави ЗСУ, щоб майбутні покоління жили під мирним небом незалежної країни. Ось вони – ті, хто замінив світло софітів на тепловізори.

Тарас Тополя

Разом зі своїми колегами по групі “Антитіла” Тарас Тополя вступив до ТРО Києва. Музиканти побували у гарячих точках Харківської та Київської області, служать парамедиками.

Тарас Тополя служить у ЗСУ
Тарас Тополя служить у ЗСУ

Андрій Хливнюк

Лідер “Бумбоксу” Андрій Хливнюк захищає Україну у складі окремого столичного управління патрульної поліції. Навіть кліп на знамениту пісню “Ой, у лузі червона калина” Хливнюк записав, не відходячи від служби.

Андрій Хливнюк пішов на фронт
Андрій Хливнюк пішов на фронт

Олексій Суханов

Телеведучий Олексій Суханов родом із росії, проте ще у 2014 році він остаточно переїхав до України, нещодавно отримав українське громадянство і тепер служить у лавах ТрО.

Олексій Суханов вступив у тероборону
Олексій Суханов вступив у тероборону

Святослав Вакарчук

Соліст гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук нещодавно вдруге став батьком, але з коханою дружиною та дітьми практично не бачиться – весь час присвячує роз’їздам за напрямками, де ведуться активні військові дії та піднімає бойовий дух наших захисників та захисниць.

Святослав Вакарчук їздить гарячими точками
Святослав Вакарчук їздить гарячими точками

Коля Серга

Зірка шоу “Фабрика зірок” та “Орел і решка” Коля Серга з перших днів вторгнення записався до тероборони та пішов захищати рідну Одесу. Сьогодні артист у складі культурного батальйону їздить найгарячішими куточками країни, щоб підтримати бійців.

Коля Серга захищає Україну
Коля Серга захищає Україну

Дмитро Дікусар

Колишній чоловік співачки Ірини Білик, хореограф Дмитро Дікусар, захопив українців своїм рішенням вступити до лав ЗСУ. Цей крок дуже зворушив співачку, яка намагається тримати зв’язок із танцюристом, коли це можливо, навіть незважаючи на те, що вони у розлученні.

Дмитро Дікусар пішов на війну
Дмитро Дікусар пішов на війну

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.