Тіна Кароль показала фото з дорослим сином та похвалилася його атестатом: мамина гордість

Веніамін Огір – єдиний син популярної української співачки Тіни Кароль. Артистка не часто показує свого сина на публіку, адже хлопчик із 7 років не живе з мамою.

Українська поп-діва Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра у 2008 році, а за кілька місяців у молодят народився син Веніамін. Коли хлопчику було 5 років, його батько помер від тяжкого онкологічного захворювання. Тіні Кароль довелося самій ростити та ставити на ноги сина.

Як виглядає чоловік та син Тіни Кароль

Коли Веніаміну було 7 років, артистка вирішила відправити сина вчитися до престижної лондонської школи. Пізніше Кароль зізналася, що рішення далося їй нелегко, але вона виконувала волю свого покійного чоловіка.

Так Веніамін Огір почав навчатися у престижній школі Repton Preparatory School.

Тіна Кароль показала фото з дорослим сином

Тіна Кароль не часто показує свого сина на публіку. Це й не дивно, адже мама та син бачаться не так і часто — на канікулах та у свята. Проте нещодавно артистка показала свіже фото із сином, показавши, як виріс її Веня.

На знімку 13-річний син Кароль сидить за комп’ютером, а Кароль, присівши на підвіконня, милується дорослим сином.

Тіна Кароль показала фото з дорослим сином

Трохи пізніше артистка оприлюднила атестат сина та похвалилася його успішністю. Судячи з документа, Веніамін — круглий чудовий. З усіх предметів у сина артистки коштували А та А+, що в перекладі на українську шкалу оцінювання дорівнює 11-12 балів.

Тіна Кароль похвалилася атестатом сина

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Тіна Кароль поїхала до Польщі, де займалася волонтерством. До Тіни приєднався її син Веня. Вони разом допомагали українським біженцям у волонтерському штабі.

Наразі Тіна та Веня тимчасово живуть у Франції. Артистка продовжує допомагати рідній Україні, збираючи гроші на благодійних концертах.