(Відео) Незвичайні зйомки: Тіна Кароль та пітон – як співачка пересилила себе!

Але потім, як розповіла співачка, вона побувала в Намібії та побачила дику природу, як живуть люди та звірі. І зрозуміла, що все в цьому світі природно, навіть пітони.

Представникам шоубізнесу іноді буває дуже важко виступати. Річ у тому, що в їхньому виступі може бути залучено багато атрибутів, у тому числі та тварин. Добре, якщо тварини стандартні та ви їх уже бачили та іноді навіть спілкувалися. А можливо, у деяких навіть такі є вдома.

А якщо справа з екзотичними тваринами або тими яких ви боїтеся або вони вам неприємні, що робити?
У таку ситуацію на знімання потрапила Тіна Кароль. Їй довелося зніматися з пітоном. Як співачка змогла пересилити себе? Виявляється ніяк, Тіна Кароль просто не змогла зніматися з пітоном і навколишні це зрозуміли.

Тіна Кароль

Але потім, як розповіла співачка, вона побувала в Намібії і побачила дику природу, як живуть люди та звірі. І зрозуміла, що все в цьому світі природно, навіть пітони. І в неї вже не було огиди до цього сусіднього.

І коли настали нові зйомки, вона попросила, щоб привезли пітона. Усі здивувалися. Як – Тіна Кароль ж боялася пітона і він їй був огидний. Проте співачка їх переконала, що вона все зрозуміла і пересилила себе і зніматиметься з пітоном.

Виявилося найголовніше перебороти страх у голові. Потрібно на речі дивитися простіше, і тоді все буде добре.
Ви можете на представленому відео прослухати розповідь Тіни Кароль про зйомки з пітоном. І найголовніше, як вона себе переборола.

Це урок не лише для неї, а й для інших представників шоу-бізнесу, які можуть потрапити до такої ситуації на зйомках.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.