Новий образ Олени Зеленської спровокував шквал емоцій в мережі: піджак небесного кольору та спідниця-олівець

Перша леді України Олена Зеленська – ікона стилю у світовій політиці. Її тонкому смаку може позаздрити кожна попередниця на цьому важливому державному посту.

Олена Зеленська проводить дуже важливу інформаційну роботу в соціальних мережах, де ділиться з українцями результатами різноманітних ініціатив для народу.

Цього разу дружина Володимира Зеленського в Інстаграмі розповіла про зустріч із послом Великобританії та представниками інших країн, присвячену допомозі українкам, життя яких змінила війна:

Як допомогти жінкам, зґ**лтованим російськими окупантами? Як заохотити тих, хто виїхав до інших країн, повернутися в Україну? Яка роль жінок у майбутній відбудові країни? Що взагалі можуть зробити інші держави, щоб підтримати українок? Говорили про це на зустрічі в пані Посла Великої Британії Мелінди Сіммонс із її колегами, представниками різних країн світу – Анкою Фельдгузен (Німеччина), Пяйві Лайне (Фінляндія), Бріджіт Брінк (США), Еріком Сведалом (Норвегія), Клодом Вільдом (Швейцарій), Драгіцею Понорац (Чорногорія). Ще один прояв єдності світу з Україною та українками! – написала Олена.

Для цієї зустрічі перша леді обрала ніжний костюм небесно-блакитного кольору, що складається з піджака на поясі та довгій спідниці-олівець. Біла блуза ідеально поєднується з білими човниками, які також доповнили перлинні сережки. Стримана зачіска та акуратний макіяж з акцентом на очі завершили стильний образ Олени Зеленської.

Новий образ Олени Зеленської спровокував шквал емоцій у мережі
Новий образ Олени Зеленської спровокував шквал емоцій в мережі

У коментарях першу леді України засипали компліментами – її імідж не залишив байдужим нікого.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.