“Маленький співак”. Старший син Джамали у вишиванці заспівав “Ой, у лузі червона калина”, зворушивши Мережу

4-річний син співачки Джамали Емір-Рахман зворушив Мережу, співаючи пісню, яка стала своєрідним гімном українців у війні з країною-агресором росією.

Відома українська співачка Джамала привітала українських захисників з днем Повітряних сил України, який відзначається 7 серпня. Артистка опублікувала зворушливе відео, на якому її 4-річний син Емір-Рахман, одягнений у вишиванку, заспівав усім відому пісню “Ой, у лузі червона калина”. Також у кадрі з’явився другий син співачки – 2-річний Селім-Гірай, який теж був одягнений у вишиванку, як його старший брат.

Героям слава! Повітряним силам України! Ви своїми крилами захищаєте наших дітей

, – підписала відео Джамала.

Користувачі Мережі були зворушені роликом за участю сина співачки і написали багато приємних слів у коментарях:

  • “Маленький співак. Дуже зворушливе відео”;
  • “Маленький патріот!”;
  • “Як же на маму схожий!”;
  • “Красавчики! Героям слава”;
  • “Справжні козаки”;
  • “Джамалочко, які гарні у тебе хлопчики! Дай Бог миру нам усім і нашій рідній Україні. Любимо тебе”;
  • “Дуже красиві дітки, гарно співають”.

Нагадаємо, Джамала має кримсько-татаро-вірменське походження, але вважає себе справжньою українкою та дуже любить рідну країну. 2016 року співачка стала переможницею міжнародного музичного конкурсу “Євробачення”, після чого її нагородили званням народної артистки України.

У 2017 році Джамала вийшла заміж за підприємця Бекіра Сулейманова, який молодший за неї на 8 років. 2018 року артистка вперше стала мамою — у неї народився хлопчик, якого назвали Емір-Рахман Сеїт-Бекір. У червні 2020 року Джамала народила вдруге – хлопчика назвали Селім-Гірай.

Як виглядає чоловік Джамали

Незважаючи на материнство, Джамала продовжує вести активне світське життя, давати концерти, записувати пісні та кліпи. Артистка зізнається, поєднувати материнство та кар’єру не легко. Вона визнає, що хотіла б більше приділяти часу своїм синам, але залишати музику та сцену не хоче.