Скільки років насправді разом Потап і Настя Каменських: таємне подружжя показало архівне фото до популярності

Історія кохання Потапа і Насті Каменських дуже скандальна. Все тому, що роман між ними зав'язався, ще коли Олексій Потапенко був одружений зі своєю першою дружиною Іриною Горовою.

Колись Потап і Настя співали – як ти не крути, та ми не пара, не пара. І на той момент вони дійсно навіть уявити не могли, що будуть одружені. На самому початку існування їхнього дуету відносини між колегами складалися важко – поза сценою вони постійно лаялися і навіть недолюблювали одне одного. Вгамувати свій запал їм довелося заради успіху, адже пісні Потапа і Насті любили, а отже треба було продовжувати.

Скільки років насправді разом Потап та Настя Каменських
Скільки років насправді разом Потап і Настя Каменських

Згодом усе перевернулося з ніг на голову – Потапенко раптом зрозумів, що не хоче відпускати від себе Каменських, бо закохався. Його почуття виявилися взаємними, проте все ускладнював сімейний стан Олексія – він був одружений з продюсеркою Іриною Горовою. Про їхнє розлучення стало відомо у 2016 році, хоча по факту сталося це на два роки раніше. Репер стверджував, що залишився у добрих дружніх стосунках з колишньою дружиною, вони продовжили разом вести бізнес та виховувати спільного сина Андрія.

Цілих 10 років Потап і Настя були змушені приховувати те, що насправді між ними відбувається, щоб не нарватися на бурхливе засудження з боку публіки. Лише у 2019 році трапилося те, чого всі давно чекали і у що вже перестали вірити – Каменських та Потапенко зіграли пишне весілля, вперше відкрито заявивши про свої почуття.

Потап розповів, як повідомив колишній дружині про роман з Каменських
Скільки років насправді разом Потап і Настя Каменських

Одразу після цього поповзли чутки про вагітність Насті Каменських, які не вщухають досі. Зараз зіркове подружжя тимчасово живе в Іспанії, де співачка вже була помічена з кругленьким животом. За кордон пара виїхала незадовго до початку повномасштабної війни в Україні.

Всі найгарячіші подробиці сімейних перипетій екс-дуету дивіться у нашому відео:

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.