Настя Каменських вперше за 5 місяців війни повернулася в Україну без Потапа і пояснила причину: “Вагітна”

Відома українська співачка Настя Каменських уперше за 5 місяців війни повернулася до України. Зірка приїхала без свого чоловіка Потапа та натякнула на вагітність.

Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна 24 лютого 2022 року, подружжя Потап та Настя перебували за кордоном. Вони виїхали до Іспанії незадовго до російського вторгнення у справах і на відпочинок разом зі своїми матерями. Саме на 24 лютого у них було куплено квитки на літак додому, проте повернутися не вдалося. Зірки залишилися в Європі, що дуже не сподобалося багатьом користувачам Мережі.

Їх критикували та продовжують критикувати всі ці 5 місяців за те, що вони співають про війну в Україні, перебуваючи за кордоном. Зазначимо, що Потап і Настя Каменських брали участь у багатьох благодійних концертах на підтримку українцям, але публіку це все ж таки не задобрило. Особливо критично ставляться до Олексія Потапенка, котрий підпадає під мобілізацію, але повертатися в Україну не поспішає.

Настя Каменських та Олексій Потапенко
Вагітна Настя Каменських вперше за 5 місяців війни повернулася до України без Потапа

Несподівано на сторінці Насті Каменських в Інстаграмі з’явилися фотографії з дому. Схоже, артистка повернулася на Батьківщину, правда, одна, без чоловіка.

Найсолодші яблука тільки вдома

, – написала співачка під фото, зробленому у власному саду під яблунею.

Знаменитість позує в джинсовому чорному комбінезоні та білій футболці, з босими ногами та гулькою на голові. Вибір наряду Настею спровокував шквал коментарів про вагітність, що відвернуло увагу від відсутності Потапа в Україні:

  • “Вангую. Вагітна. Бо якась інша. Змінилася. І не лише, що відстань і не було вдома”.
  • “Це вже напишуть “в комбезі, бо точно вагітна!”
  • “Відно що вагітна, животик прикриваємо”.
Вагітна Настя Каменських вперше за 5 місяців війни повернулася до України без Потапу
Вагітна Настя Каменських вперше за 5 місяців війни повернулася до України без Потапа

Були також коментатори, які привітали Каменських із поверненням:

  • “Вітаємо вдома”
  • “Вітаю з поверненням до рідної неньки”.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.