Потап і Настя чекають на дитину: щаслива Каменських вперше показала вагітний живіт – народить чоловіку доньку

Популярна українська співачка Настя Каменських нещодавно повернулася до України вперше за п'ять місяців війни і одразу опинилась у центрі обговорень. Фанати впевнені, що Потап і Настя чекають на дитину.

Про вагітність Насті Каменських говорять уже давно. Здається, щойно вона вийшла заміж за Потапа, її фото опинилися під пильною увагою мільйонів шанувальників, які постійно знаходили натяки на майбутнє поповнення у зірковій родині. Іншою резонансною темою останніх днів стало повернення Насті до України. Причина в тому, що за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення вона разом з Потапом поїхала до Іспанії відпочивати. Коли почалася війна, зіркове подружжя вирішило відразу не повертатися додому, але за кордоном вони робили багато на підтримку рідної країни.

Нещодавно Настя Каменських таки повернулася додому і вже з’явилася на телебаченні. Співачка прийшла в гості до свого кума Юрія Горбунова у програму “Сніданок з 1+1”. В ефірі артистка розповіла, що першою людиною, з якою побачилася на Батьківщині, була її мама Лідія Петрівна, лише потім вона поїхала до їхнього заміського будинку, де все ще було прикрашено по новорічному.

Потап и Настя ждут ребенка
Потап і Настя чекають на дитину

Як активна юзерка Мережі, у профілі Інстаграм Каменських виклала кілька фото з походу на “плюси”. На першому Настя позує в обіймах з Горбуновим, а на другому вона разом із ведучими програми Русланом Сенічкіним, Людмилою Барбір та кумом тримає український прапор.

Уважні користувачі Мережі помітили, що синьо-жовте полотно видає вагітний живіт Каменських, про що активно пишуть у коментарях. Також не забули підписники вколоти Потапа за те, що не приїхав із дружиною додому:

  • “За прапором видно животик”
  • “Настя вагітна, приїхала в Україну… Тим часом Потап ні ногою на рідну землю…”
  • “Кожна нормальна жінка мріє стати мамою. Бажаю Насті здоров’я та терпіння, і не читати нісенітниці-коменти про її вагітність. Бажаю їй діток з Потапом та з Божою допомогою, і не одного!”.
Потап і Настя чекають на дитину
Потап і Настя чекають на дитину
Потап і Настя чекають на дитину
Потап і Настя чекають на дитину

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.