“Струнка та красива”: 56-річна Ольга Сумська вразила публіку знімками у шкільній формі та з бантами

Відома українська актриса Ольга Сумська у День знань вирішила згадати, якою вона була, коли ходила до школи. Жінка опублікувала кілька знімків із тих часів у своєму Інстаграм-блозі.

Ольга Сумська – одна із найвідоміших українських акторок. Вона зіграла понад 90 ролей у театрі та кіно, але справжню популярність їй принесла роль Роксолани в одноіменному серіалі.

Нині Сумській 56 років. Актриса продовжує активно зніматися у кіно та грати у театрі. Крім того, Ольга веде свій Інстаграм-блог, щоб бути ближчою до своїх шанувальників. У своєму блозі Сумська ділиться свіжими знімками, моментами з особистого життя та навіть кулінарними рецептами. А нещодавно Ольга оприлюднила архівні знімки зі шкільних часів, які вразили її шанувальників.

На першому знімку Сумська позувала у шкільній формі одна, а на другому – зі своїми однокласницями. Варто зазначити, що вже в шкільні роки майбутня актриса відрізнялася красою і була вищою за своїх однолітків.

На цьому наголосили і шанувальники актриси, які засипали її компліментами в коментарях.

Ось що написали коментатори:

  • “Яка ви тут струнка і дуже красива”;
  • “Яка ж ви гарна! І в шкільні роки були красунею і зараз прекрасні;
  • “Ну дуже серйозна школярка і дуже симпатична”;
  • “Розумний погляд у дівчини Ольги”;
  • “Красива жінка виросла”
  • “Яка ви була висока, коли я до вас підійшла на сцені, це мене вразило. У нас якось всі маленького зросту, а тут така жінка актриса гарна. Виявляється, ви і в дитинстві такою ж була! Красуня високого зросту”.

Нагадаємо, Ольга Сумська народилася у Львові у сім’ї акторів, але дитинство та юність вона провела у Запоріжжі. Після закінчення школи дівчина вступила до Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. Вже за рік після закінчення університету вона стала акторкою відомого театру імені Лесі України. Так розпочався шлях Ольги Сумської до блискучої кар’єри актриси театру та кіно.