Є живіт і нема талії: вагітна Настя Каменських готується народити Потапу доньку та ховає живіт за балахонами

Шанувальники відомої подружньої пари Потапа та Насті впевнені, що незабаром у них станеться поповнення. Вагітність Каменських активно обговорюють у Мережі.

Настя Каменських та Олексій Потапенко одружилися у 2019 році після багатьох років заперечення чуток про свої романтичні стосунки. Їх звела в житті музика та дует Потап і Настя. Якось артисти навіть розповідали, що між ними була ворожість і вони тільки на сцені були такими дружними, у житті лаялися і намагалися не перетинатися поза роботою.

Поступово це почало змінюватись. Коли Настя Каменських вирішила розпочати сольну кар’єру, Потап для себе зрозумів, що йому не хочеться відпускати її, але не як співачку, а як жінку. Він відчув, що сумує за нею. Вирішивши не прив’язуватися до зобов’язань шлюбу, Олексій Потапенко знайшов у собі сили сказати законній дружині Ірині Горовій, що покохав іншу та пішов із сім’ї. Дивно, що Ірина була присутня на весіллі Потапа та Насті, але в інтерв’ю неодноразово зазначала, що вони не одна велика родина, як може здатися.

Потап розповів, як повідомив колишній дружині про роман з Каменських
Вагітна Настя Каменських готується народити Потапу доньку та ховає живіт за балахонами

З того часу, як Каменських і Потап одружилися, почали пліткувати про вагітність. Нова хвиля чуток виникла після повернення Насті до України після півроку життя за кордоном. Коли почалася повномасштабна війна, зірки перебували в Іспанії та не поверталися додому весь цей час.

Каменських здивувала шанувальників тим, як змінилася її фігура та імідж. Знаменитість почала носити вільніший одяг, ніж зазвичай, ніби прикриваючи живіт.

Вагітна Настя Каменських готується народити Потапу доньку та ховає живіт за балахонами
Настя Каменських готується народити Потапу доньку і ховає живіт за балахонами

А на одному з концертів для українців співачка з’явилася в сукні і стало помітно, що у неї з’явився животик.

Вагітна Настя Каменських на новому фото ледь помістилася в об'єктив
Вагітна Настя Каменських на новому фото ледь помістилася в об’єктив

Сама Настя спокійно ставиться до подібних чуток і запевняє, що вона не вагітна, це лише наслідки стресу через війну, але шанувальники не перестають писати свої здогадки про вагітність у коментарях до її нових публікацій у Мережі. Навіть Влад Яма це прокоментував .

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.