Злата Огнєвіч показала, який вигляд має без макіяжу: фанати “ахнули” – як їй вдалося помолодшати на 10 років?

Злата Огнєвіч для багатьох є прикладом для наслідування, а також справжнім еталоном жіночності та витонченості. Нещодавно зірка поділилася знімком без макіяжу та вразила шанувальників природною красою.

Українська популярна співачка вперше за дуже довгий час похвалилася зовнішнім виглядом у найнатуральнішому варіанті – без грама косметики та без будь-яких прикрас. Зазначимо, що зірка нечасто з’являється на публіці у таких природних образах. Більше того, за одкровенням самої Огнєвіч, вона ретельно готується до кожного виходу і не може дозволити собі з’явитися перед шанувальниками у неналежному вигляді.

Багато знаменитостей взагалі не дозволяють собі показати підписникам своє справжнє обличчя, адже макіяж найчастіше є частиною сценічного образу. Проте про Злату Огнєвіч такого сказати не можна. Зірка завжди віддає перевагу нюдовим макіяжам, а днями взагалі похвалилася своєю бездоганною шкірою та свіжим зовнішнім виглядом. Багатьом стало цікаво, де ж зірка могла так помолодшати – невже в житті знаменитої Огнєвіч з’явився справжній чоловік, завдяки якому вона “розцвіла” на очах?

На жаль, подробицями з любовного фронту Злата ділитися не поспішає, а ось цікавими фактами про себе поділилася з радістю. Так, до своєї розповіді артистка прикріпила знімки “до” – на них вона зображена з макіяжем. Після цього було фото “після”, де шанувальники можуть побачити зірку без будь-яких прикрас – справжню і натуральну.

Багато хто може не помітити різницю між двома знімками, якими Злата Огнєвіч поділилася з підписниками на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм. У співачки від природи великі та красиві очі, а також досить миловидні риси обличчя. Огнєвіч не є прихильником яскравого макіяжу, який кардинально змінює зовнішність людей. Вона віддає перевагу легкому нюду, який лише підкреслює риси, якими людей наділила природа.

Історії з Інстаграм Злати Огнєвіч
Історії з Інстаграм Злати Огнєвіч

На знімку видно, що з макіяжу на обличчі зірки лише рум’яна, туш, акуратне підведення на очах. Схоже, що брови Огнєвіч і зовсім не фарбує, а лише розчісує, щоб акуратно укласти волоски.

Крім того, співачка зізналася, що її найулюбленіше місце у всьому будинку – це ванна кімната. За визнанням Злати Огнєвіч, вона вважає це місце своїм особистим куточком, адже тільки там може повністю розслабитися, змити втому минулого дня, а також змити макіяж.

З віком переваги зірки змінилися. Злата зізналася, що в дитинстві найбільше любила кухню – там її мати готувала для неї різні смаколики.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.