Юрій Горбунов засвітив вагітну Катю Осадчу та подякував дружині за дітей: у сім’ї особлива радість

Популярний український шоумен Юрій Горбунов засвітив на новому фото вагітну Катю Осадчу та публічно подякував коханій за дітей, викликавши бурю емоцій у Мережі.

Юрій Горбунов та Катя Осадча офіційно одружені з 2017 року, але роман між ними зав’язався раніше. У 2015 році стало відомо, що телеведучий подав на розлучення зі своєю першою дружиною Людмилою і незабаром спливли чутки про його романтичні стосунки з колегою по 1+1 Катериною Осадчою.

Все почалося під час зйомок вокального шоу “Голос. Діти”. Юрій підвозив колегу додому і одного разу вдало “зайшов на чайок”. За словами ведучої, ініціатором стосунків була саме вона, але першим у коханні освідчився він.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов засвітив вагітну Катю Осадчу та подякував дружині за дітей

У знаменитого подружжя вже двоє спільних дітей, два хлопчики Іван та Данило. Зупинятися на цьому вони не збираються, Горбунов мріє про донечку, якій вже навіть вибрав ім’я, але після того, як у країні почалася повномасштабна війна і тисячі дітей залишилися без батьків, пара подумує про усиновлення. Також Осадча має дорослого сина від першого шлюбу.

Для Юрія Горбунова день 12 вересня особливий, цього дня Катя Осадча святкує день народження. З 39-річчям шоумен привітав зіркову дружину публічно та зворушливо. Він опублікував серію спільних фото з дружиною, у тому числі під час вагітності, а також подякував їй за дітей:

Дякую тобі за наших дітей, за наших хлопчиків! За те, що ти така гарна мама! Пам’ятай – я завжди поряд! Люблю тебе безмежно!

– написав Горбунов та побажав головного – довгоочікуваної перемоги.

Юрій Горбунов засвітив вагітну Катю Осадчу та подякував дружині за дітей
Юрій Горбунов засвітив вагітну Катю Осадчу та подякував дружині за дітей

Шанувальники приєдналися до поздоровлень у коментарях, а також обсипали пару компліментами:

  • “До сліз, люблю вас”;
  • “Вітаємо обох з Днем народження вашої берегині! Бажаємо мирного неба та вічного кохання!”;
  • “Люблю вас з Юрою! Здоров’я міцного, щастя, любові, поваги, благополуччя та божого благословення!”.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.