Дві маленькі чорні сукні: Кейт Міддлтон і Меган Маркл у траурних образах вийшли у світ разом

На території всієї Великобританії було оголошено жалобу – громадяни та члени королівської родини сумують за покійною Єлизаветою II. Нещодавно принцеса Меган Маркл і герцогиня Кейт Міддлтон з'явилися на публіці у витонченому жалобному вбранні – чий образ виявився елегантнішим?

Днями Великобританію похитнула страшна звістка – їхнє життя пішла королева Єлизавета II. На 96 році життя королева залишила престол і відійшла в інший світ. З цього приводу на території всієї країни було оголошено жалобу, якої зобов’язані дотримуватися громадяни Великобританії, а також члени королівської родини.

Правителька королівства померла в одному з найулюбленіших своїх місць – у шотландському замку Балморал. Саме там Єлизавета ІІ відчула себе погано. На новину про погане самопочуття відреагували усі члени сімейства та одразу ж поспішили підтримати королеву. Попрощатися з рідною Єлизаветою не встиг лише її онук Гаррі. Літак, на якому прибув принц, приземлився в Шотландії надто пізно – на той момент королева вже була мертва.

Незважаючи на величезну кількість чуток, герцогиня Сассекська таки приїхала вшанувати пам’ять бабусі свого чоловіка принца Гаррі. Відразу про прибуття Меган Маркл не було відомо, чому всі ЗМІ відразу наповнилися заголовками, що рясніють інформацією про те, що Меган відмовилася їхати на похорон королеви через нібито натягнуті стосунки з королівською родиною.

Однак пізніше з’ясувалося, що Маркл прилетіла до Великобританії таємно – про її приїзд не оголошували. Сумнівна заява про те, що принц Чарльз, нинішній король Британії, особисто просив герцогиню не приїжджати, виявилася неправдою. Задля справедливості варто зазначити, що такі чутки не мали підтверджень.

На громадське вшанування пам’яті покійної королеви Єлизавети II Меган Маркл вирушила зі своїм чоловіком принцом Гаррі. Набагато більше громадян Великобританії шокував той факт, що у Вінздорі рідні брати поклали квіти не окремо один від одного – вони пройшлися вчотирьох зі своїм дружинами. Разом принца Гаррі, принца Вільяма, а також їхніх дружин Кейт Міддлтон та Меган Маркл не бачили вже давно.

Жалобні образи Меган Маркл і Кейт Міддлтон
Жалобні образи Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Представники королівської родини вдяглися в жалобні образи . На принцах Гаррі та Вільямі були стримані чорні строгі костюми, а ось їхні дружини вирішили одягнути акуратні чорні сукні. Обидві дівчата виглядали однаково витончено та по-королівськи стримано.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!