Надя Дорофєєва показала себе у 12 років: співачка вдарилася у спогади та опублікувала фото з Криму

Схоже, що останнім часом на багатьох зірок напала ностальгія і вони вирішили масово "підняти архіви". Надя Дорофєєва поділилася забавними знімками, на яких її лише 12 років

Українська знаменита співачка та колишня солістка тандему “Время и Стекло” тепер веде активну сольну діяльність і не припиняє радувати шанувальників новими хітами. Крім того, Надя Дорофєєва часто публікує цікаві знімки на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Хоча останнім часом вона більше відома за скандалом, пов’язаним із розлученням із Дантесом та новим романом із Михайлом Кацуріним, Дорофєєва все ще залишається однією з найпопулярніших співачок в Україні.

Дорофєєва поділилася своїм дитячим фото
Дорофєєва поділилася своїм дитячим фото

Так, зірка опублікувала в особистому блозі в Інстаграм відео, на якому вона у віці дванадцяти років виконує пісню, присвячену такому рідному для артистки місцю – нині тимчасово окупованому півострову Крим. Відео було опубліковано як анонс музичного альбому зірки.

Мене наповнюють люди. Сенси, які вони несуть. Місця, запахи, міста. Дуже важливі слова та тривоги

– такі слова звучать в опублікованому зіркою відео.

Співачка Надія Дорофєєва показала архівні знімки зі свого дитинства
Співачка Надія Дорофєєва показала архівні знімки зі свого дитинства

На кадрах відеоролика маленька Дорофєєва широко усміхається та виглядає неймовірно щасливою. Миле дівчисько з двома заплетеними косами майже не схоже на себе зараз.

Дивлюся на цю маленьку дівчинку та згадую, яка вона була наївна, відкрита, беззахисна. Як щиро любила та відчувала все по-справжньому. Дівчинка виросла, у чомусь змінилася, але найголовніші сенси забрала із собою у дорослий світ

, – залишила підпис до відео Надя Дорофєєва.

На опублікованих знімках 12-річна дівчинка щасливо проводить час у нині окупованому Криму
На опублікованих знімках 12-річна дівчинка щасливо проводить час у нині окупованому Криму

Нагадаємо, що нещодавно відома співачка випустила новий музичний альбом “Сенси”. Відмінною рисою альбому стало те, що всі композиції, які туди увійшли, співаються виключно українською мовою.

До альбому увійшли пісні артистки, які шанувальники раніше вже могли чути, а також композиція-кавер на пісню легендарного Кузьми.

На обкладинці нового музичного альбому зображено саму Надю Дорофєєву, але в дитинстві. Такий підхід до дизайну викликає особливо теплі та приємні почуття – співачка сховала в обкладинку альбому потайливий зміст, який розгадати доведеться не всім.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.