Настя Каменських у кричущому міні вразила фанатів сяйвом пишних стегон: з’явилася на інтригуючих фото

Настя Каменських вміє створити якісну картинку, на яку шанувальникам приємно дивитись. Так, нещодавно артистка поділилася симпатичними знімками, на яких позувала у блискучому вбранні

Українська співачка Настя Каменських нещодавно презентувала шанувальникам нову пісню, яка, за визнанням артистки, несе дуже особистий та потаємний для неї сенс. Артистка ділилася з шанувальниками своїми емоціями щодо прем’єри пісні “Кришталь”, яка виконана українською мовою. Так, за словами Каменських, ця пісня про людей, які стали одне одному чужими і втратили колишнє “Ми”, знайшовши при цьому два різні “Я”.

Нещодавно Настя Каменських представила публіці ще й кліп на цю пісню. Артистка поділилася деталями про нове відео та повідомила, що міні-фільм знімали ще до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Співачка зізнавалася, що довго сумнівалася, чи варто презентувати кліп. Каменських вважає, що зараз голови людей забиті далеко іншими турботами. Проте, зрештою знаменитість вирішила порадувати шанувальників новим кліпом та опублікувати ролик у Мережі.

Зазначимо, що це було справді правильне рішення. Красиво знятий професійний кліп залишає після себе приємне враження, а вбрання, в якому Настя Каменських постає перед публікою, змушує “охнути” після перших секунд. Співачка одяглася в симпатичну блискучу сукню, яка акуратно облягає гарну фігуру зірки – вбрання підкреслює пишні стегна Каменських, а також візуально робить талію вужчою за рахунок прозорих вставок з обох боків.

Таке вбрання на Насті Каменських виглядає ефектно, а в тандемі із зачіскою та стильними сережками співачки образ справді захоплює. Артистка на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділилася знімками, які були зроблені під час зйомок кліпу. Так, з фотографій видно, що війна не сильно, але змінила Настю Каменських. Зараз серед шанувальників почали поширюватися некоректні чутки про вагітність зірки, яка, схоже, просто набрала трохи зайвої ваги через війну. Проте, фігура Анастасії завжди була гарних пишних розмірів. Саме це на цьому наголошує образ, в якому зняла дівчина у своєму новому кліпі.

Проте, як зазначила Каменських, вона змінилася не лише зовні, а й внутрішньо. Саме про це співачка поспішила повідомити в описі до посту в особистому блозі.

Схожі статті

Про цю начинку всі забули, а раніше так готували на кожній кухні. Пиріжки, як біляші, тільки в 5 разів кращі

Приготувати пиріжки в домашніх умовах смачними – задача, "ключ" до якої шукають сотні тисяч господинь. Ділимось цікавим рецептом, про який усі забули, а дарма.

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.