Двійнята Пугачової та Галкіна святкують день народження: Ліза та Гаррі витягнулись й стали дорослими (ФОТО)

Зіркові двійнята Максима Галкіна та Алли Пугачової сьогодні святкують свій день народження. Читайте в матеріалі про найцікавіші історії, пов'язані з Лізою та Гаррі Галкіними

Роман Алли Пугачової та Максима Галкіна викликає неоднозначні емоції з боку публіки. Так, поки одні шанувальники радіють за знамениту пару і бажають їм з кожним днем все більше і більше закохуватися одне в одного, інші сумніваються правильності цього шлюбу. Багатьох бентежить різниця у віці зірок – Алла Борисівна старша за свого молодого чоловіка на 27 років. Проте, хоч би що казали недоброзичливці під руку, Примадонна дуже щаслива поруч із відомим російським пародистом.

Ліза та Гарі Галкіни
Ліза та Гарі Галкіни

Ліза та Гаррі Галкіни з’явилися на світ з допомогою сурогатної матері. Коли Алла Пугачова заморозила свої яйцеклітини, про серйозні стосунки з Максимом говорити було зарано. На той момент вони тільки почали зустрічатися, а багато хто вважав Галкіна тимчасовим захопленням артистки. У гості до Примадонни приїхала сестра та розповіла історію про те, як її знайома змогла народити у віці старше 60 років завдяки замороженим яйцеклітинам. Тоді артистка зважилась на процедуру.

Цікаві факти про Лізу та Гаррі Галкіних

  • Офіційно Ліза та Гаррі народилися 18 вересня 2013 року. Першою на світ з’явилася дівчинка – брат, як належить справжньому джентльмену, пропустив сестричку вперед. Гаррі народився великим малюком.
  • За спостереженнями персоналу, після народження дітей Алла Пугачова не відходила від них. Цим вона показала всім лікарям, якою люблячою та доброю матір’ю є. Усі 10 днів, які малюки перебували у лікарні, Примадонна їх плекала, заколисувала та стежила за їхнім станом.
  • Максим Галкін якось розповів журналістам, що Гаррі досить вимогливий щодо батьків. За словами артиста, він дуже любить батьківську увагу. Крім того, за спостереженнями Галкіна, Ліза більше схожа на маму, а ось Гаррі – вилитий тато.
  • Алла Пугачова спостерігала народження своїх дітей. Поки у сурогатної матері зіркових діточок приймали пологи, Примадонна сиділа в сусідній палаті і спостерігала з вікна.
  • Алла Борисівна якось зізналася журналістам, що спершу їй здавалося, що в неї народилися не діти, а онуки. Однак, на думку співачки, це цілком натуральна реакція у її віці. Артистка швидко звикла до думки, що це її діти.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.