Фігура як у молодої дівчини: 73-річна Алла Пугачова у легінсах та розстебнутій сорочці приголомшила публіку

У свої 73 роки відома співачка Алла Пугачова здатна похвалитися зовнішністю, яку часто не мають навіть молоді дівчата. Примадонна вразила шикарною фігурою в інтригуючому наряді

Відома російська співачка Алла Пугачова свого часу стала відома легендарними хітами та чарівним голосом. Молода артистка тоді навіть не думала, що їй пощастило народитися під щасливою зіркою – схоже, що в Примадонни талант і дар залишатися вічно молодою. Співачка активно стежить за своїм здоров’ям, зовнішністю та фігурою. І, як результат – дивовижні образи, головну роль в яких відіграє надзвичайний вигляд артистки.

Одне з найулюбленіших нарядів Алли Пугачової – це вільна сорочка з декількома елегантно розстебнутими гудзиками зверху, а також білі легінси. Зоряні стилісти неодноразово хвалили зірку за її вміння підбирати вдалі вбрання. Так, за словами стиліста Катерини Климової, вільний верх вдало приховує “животик” Примадонни і наголошує на її довгих і худих ногах.

Проте, варто зауважити, що так званого “животика” Алла Борисівна практично не має. У свої 73 роки співачка може похвалитися фігурою, яку важкою працею досягають молоді дівчата віком 20-30 років. Так, на багатьох фотографіях видно, що Пугачова має мініатюрну фігуру, яку вона завжди прагне підкреслити стильними вбраннями.

Хоча недоброзичливці часто звинувачують артистку в тому, що вона застосовує фотошоп, щоб виглядати вдало на фотографіях, ці чутки не мають нічого спільного з реальністю. Щоразу, коли хейтери намагаються викрити Аллу Борисівну в обмані, вона або її чоловік Максим Галкін ніби на зло публікують відео, на якому співачка так само хвалиться шикарною фігурою.

Зазначимо, що Максим Галкін доволі часто ділиться з підписниками знімками своєї вродливої дружини. Примітно, що тільки в публікаціях зіркового коміка можна побачити весь шик його дружини – сама Алла Борисівна рідко ділитися фотографіями у повний зріст, натомість віддаючи перевагу селфі. Проте, Галкін, схоже, вважає, що приховувати від світу таку красу несправедливо.

Максим Галкін похвалився своєю гарною дружиною
Максим Галкін похвалився своєю гарною дружиною

Одне з таких фото справді вразило публіку. Якщо ви думали, що в 73 роки носити міні-сукні та каблуки заборонено та недоречно, то Алла Пугачова доводить протилежне. Ефектне вечірнє вбрання зірки викликало шквал емоцій і приголомшило шанувальників зоряної пари.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.