18-річна Олександра Зеленська чи 19-річна Марія Кравець: оберіть найкрасивішу з доньок “квартального” подружжя

Знаменитим людям не звикати до того, що публіка хоче дізнатися все про їх особисте життя і родину. Мережа все частіше обговорює доньку Олени Кравець, у якої є конкурентка Олександра Зеленська.

Олена Кравець і Володимир Зеленський під час тісної співпраці у гумористичному шоу “Вечірній Квартал” часто з’являлися на сцені як чоловік та дружина. Їм постійно приписували романтичні стосунки, але кожен з них знайшов щастя у коханні з іншими половинками, з якими у них з’явилися діти.

Олена і Сергій Кравець виховують дорослу доньку Марію та двійнят Катю і Ваню. У шлюбі Володимира і Олени Зеленських народилися двоє дітей — дочка Олександра і син Кирило.

Чим займається і де навчається донька Володимира Зеленського

Старша дитина Зеленських до політичної кар’єри батька часто з’являлася на світських заходах. Дівчинка взяла участь у програмі “Розсміши коміка”, була моделлю на модному показі. Цього року Олександра Зеленська відсвяткувала своє повноліття і вступила у вуз.

Как выглядит дочь Зеленского
Як виглядає донька Зеленського

Перша леді розповідала про це в інтерв’ю і зізналася, що вони з чоловіком дуже пишаються досягненнями спадкоємиці, але деталей не розкривала. Точно відомо, що Саша вчитиметься в Україні, це для сім’ї принципове питання, адже її батько президент України, а не будь-якої іншої країни.

Цікавий факт — чоловік Олени Кравець Сергій є хрещеним батьком Олександри Зеленської.

Що відомо про життя доньки Олени Кравець

У зірки “Кварталу 95” Олени Кравець виросла неймовірно гарна донька Марія, яка дуже на неї схожа. 19-річна дівчина все частіше підкорює публіку кадрами з фотосесій, на яких постає дуже жіночною і дорослою.

Олена Кравець та її дочка Маша
Як виглядає донька Олени Кравець

Маша Кравець більше 10 років займається танцями у стилі фрістайл і робить у цій справі великі успіхи. Після випуску з Новопечерської школи, де також вчилася і донька Зеленських, а тепер вчиться їх син, Марія стала студенткою у сфері піару.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.