Ніша пустувала недовго: у Лободи з’явилася копія – Сєдокова скопіювала стиль конкурентки і показалася на фото

Співачка Анна Сєдокова скопіювала стиль Світлани Лободи і показала, як виглядає зараз. Але позицію своєї конкурентки Аня копіювати не стала.

За останні декілька місяців Анна Сєдокова помітно схудла, пофарбувала волосся у білий колір та випрямила своє кучеряве волосся. В оновленому образі співачка стала дуже нагадувати Світлану Лободу, яка переїхала з росії в перші ж дні повномасштабного вторгнення на територію України.

Тепер на місце в російському шоу-бізнесі та естраді, яке раніше займала Лобода, претендує інша учасниця славнозвісного жіночого гурту “ВІА Гра”. Фанати звикли бачити Сєдокову у пишній вазі з кучерявою гривою, але тепер вона змінилася до невпізнанності і стала сильно схожою на свою колегу або ж конкурентку Світлану.

Сєдокова скопіювала стиль Лободи і показалася на фото

Але між співачками є велика відмінність. Лобода з 2014 року активно гастролювала на російській сцені, поки не почалася велика війна. Тепер фанати-росіяни не слухатимуть музику Світлани, оскільки вона терміново переїхала в Європу і підтримала Україну, зірка розвиває свій благодійний фонд, збирає на благодійних концертах кошти, щоб відновити зруйнований Ірпінь, де вона народилася і де живе її сім’я.

Анна Сєдокова, яка є корінною киянкою, досі не висловилася і не позначила свою позицію, особисту сторінку в Instagram артистка обмежила для користувачів з України та робить вигляд, ніби нічого не відбувається і знаменитостей політика не стосується. Не змінює це навіть факт того, що Сєдокова давно не живе в рф, вона переїхала у Сполучені Штати Америки.

Анна Сєдокова закрила Instagram від українців

В число зірок-мовчунів та зірок-зрадників також потрапили Ані Лорак, Наташа Корольова, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Йолка, MARUV, Анна ASTI, Олександр Ревва, Джиган, Лоліта Мілявська, Любов Успенська, донька Ольги Сумської Антоніна Паперна та інші.