Тіна Кароль загриміла у скандал і поспішила виправдатись: чому вона працює з продюсером Білана і Сєдокової

У Мережі спливла інформація про те, що останній альбом української співачки був записаний у співпраці з саундпродюсером, який писав пісні для Білана, Сєдокової та інших російських виконавців. У команді Кароль пояснили причину

Нещодавно українська співачка Тіна Кароль презентувала новий англомовний альбом, який вона записувала у співпраці з відомим саундпродюсером Аркадієм Олександровим. Останній відомий своєю працею з російськими виконавцями, серед яких Діма Білан, Анна Сєдокова, Zivert, а також путіністка Валерія. Шанувальники висловили своє нерозуміння й негативне ставлення до цього, але в команді Кароль швидко відреагували на всі коментарі.

Офіційні представники української співачки заявили: хоч Олександров написав багато пісень для відомих російських виконавців, він завжди відмовлявся їздити до них в москву. Крім того, за заявами членів команди Тіни Кароль, саундпродюсер виступає проти кровопролитної війни.

У Тіни Кароль повідомили, буцімто Аркадій Олександров не відвідував росію більше двадцяти років, а його громадянська позиція полягає в засудженні дій кремля. Найцікавіший момент – публічно про це продюсер чомусь не висловлюється.

Олександров неодноразово наголошував Тіні на своїй непохитній позиції щодо війни в Україні, прямо засуджуючи повномасштабну війну

– із такою заявою виступила пресслужба Тіни Кароль.

У команді Тіни Кароль відповіли на запитання, чому артистка співпрацює з саундпродюсером, який просував російських відомих виконавців
У команді Тіни Кароль відповіли на запитання, чому артистка співпрацює з саундпродюсером, який просував російських відомих виконавців

Представники української співачки також вирішили нагадати, що після початку повномасштабного вторгнення росії вона прийняла принципове рішення не співати свої старі пісні, що були написані російською мовою. Натомість артистка вирішила адаптувати свою російськомовну творчість під англійську мову. Над цим працює Яна Майоронікова.

Нагадаємо, що 2019 року Аркадій Олександров у рамках інтерв’ю з російським діджеєм відповів на декілька запитань. Публіка змогла дізнатись, що всі пісні, які створював саундпродюсер для російських артистів, були написані у київській студії. Олександров також зізнався, чому всі найпопулярніші хіти були створені в столиці України.

Так, за словами продюсера це зумовлено тим, що українська аудиторія та обстановка перш за все налаштована на якість та творчість. В Україні “крутиться” менше грошей, а тому створюються багато якісних композицій.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.