Потап відповів хейтерам і показав свою заяву на вступ у тероборону: “Контракт добровольця” (ФОТО)

Відомий український репер і продюсер Потап після семи місяців перебування за кордоном повернувся в Україну і розповів, що підписав контракт з теробороною "заочно".

Потап і Настя Каменських за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення поїхали з України в Іспанію на відпочинок і по роботі. Коли 24 лютого 2022 року їх Батьківщина опинилася під атакою окупантів, зірки вирішили залишитися в Європі, за що їм дістається величезна порція критики в Мережі. У серпні через пів року війни в Київ вперше за весь цей час приїхала Настя Каменських. Вона недовго пробула вдома і знову виїхала за кордон на благодійні концерти. За нею слідом дав про себе знати її чоловік Потап.

Потап і Настя
Потап відповів хейтерам і показав свою заяву на вступ у тероборону

Олексій Потапенко заявив, що повернувся раніше, але дав собі час відпочити і тільки після цього вийшов у світ і почав давати інтерв’ю. В одному з них для програми “ЖВЛ” артист розповів, що на самому початку вторгнення рвався на фронт, але батько йому порадив спочатку хоча б в тероборону записатися, так чоловік заочно подав заяву на вступ до ТрО від імені зіркового сина.

Користувачі Мережі бурхливо сприйняли цю інформацію через те, що чоловік Насті Каменських на той момент перебував за кордоном і фактично не міг нести службу звідти. Олексій Потапенко знайшов спосіб, як змусити хейтерів замовкнути і виставив на загальний огляд фото свого контракту з територіальною обороною.

Для всіх зрадашукачів нагадаю, зрада починається з літери “Z”

, – висловився Потап.

Потап відповів хейтерам і показав свою заяву на вступ у тероборону
Потап відповів хейтерам і показав свою заяву на вступ у тероборону

Також Олексій Потапенко розповів, хто з російських зірок йому дзвонив на початку війни і не стримав сліз. Ця людина повела себе набагато більш гідно, ніж українська зрадниця Ані Лорак, яка продовжує мовчати і жити в росії, поки в її рідній країні люди гинуть за свободу.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.