“Плакав і вибачався за всю країну”: Потап назвав відомого російського ведучого, який подзвонив йому 24 лютого

Відомий український продюсер і репер Потап вперше розповів, хто з російських зірок подзвонив йому після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Коли росія напала на Україну, багато зірок російського шоу-бізнесу підтримали свою владу або зайняли мовчазну позицію. Українські артисти намагалися достукатися до них, щоб вони доносили своїй аудиторії правду про те, що насправді відбувається, але дуже невелика кількість так званих знаменитостей стали на бік правди і добра.

Потап в інтерв’ю розповідав, як його дружина Настя Каменських спілкувалася з Ані Лорак і отримала дуже обурливу відповідь на прохання не мовчати та висловитися. На відміну від неї ведучий шоу “Вечірній Ургант” подзвонив Олексію Потапенку одразу після вторгнення і не зміг стриматися, щоб не заплакати:

Мені у початок війни подзвонив Іван Ургант, який плакав в трубку і казав, що “Вибачте нас”. Один з людей таких, який переживав настільки, що вибачався за всю країну

, – поділився розмовою з Ургантом Потап у програмі “ЖВЛ”.

Потап довгий час не повертався до України - через хворобу, що спіткала артиста, він вирішив залишатись у безпеці в Іспанії
Потап назвав відомого російського ведучого, який подзвонив йому 24 лютого

24 лютого 2022 року Іван Ургант виклав допис в соцмережах: “Страх і біль. Ні війні”, після чого його програму зняли з ефіру. У березні телеведучий забрав сім’ю і покинув росію, але потім повернувся в рф і перестав коментувати війну.

Потап назвав відомого російського ведучого, який подзвонив йому 24 лютого

Нагадаємо, ще одним з дуже популярних російських артистів, які засудили вторгнення та підтримали Україну у цій боротьбі став чоловік Алли Пугачової Максим Галкін. Гумориста, який частину коштів з гастролів перераховує українським біженцям, вже внесено у список так званих “іноагентів”. Зіркова пара виїхала з росії, але Примадонна заперечувала чутки про еміграцію. Нещодавно вона без Галкіна повернулася додому, щоб відвести дітей у школу, але незабаром знову покинула країну і вже отримала ізраїльський паспорт.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.